OM OSS

Familietarapeut, gestaltterapeut og samtalecoach.

TERAPISENTERET

På Terapisenteret tilbyr vi parterapi, individuelle samtaler, video-coaching, familieterapi, gruppeveiledning og kursvirksomhet. 

FAMILIETERAPEUT OG SAMTALECOACH

Pål Unnfoss

Pål Unnfoss har 27 års erfaring med å jobbe med mennesker. Har stor interesse for at mennesker skal få ut sitt potensiale og kunne leve et godt liv. Som fagperson er Pål opptatt av å møte mennesker der de er i livet og viser dette med annerkjennelse og fokus på å finne ressursene som bor i deg/dere.

GESTALTTERAPEUT OG SAMTALECOACH

Espen Winther

Espen Winther har over 30 års erfaring som gestaltterapeut, lærer, organisasjonsutvikler og foredragsholder. Han er genuint opptatt av mennesker og muligheten vi alle har til å få kontakt med egne ressurser.

« Livet er spennende, vakkert, men samtidig utfordrende. Det som er felles for alle mennesker er at alle ønsker å ha det godt, -i relasjon til våre nærmeste, på jobb, med oss selv, fysisk, mentalt og følelsesmessig.”  

I gestaltterapi vil du i en likeverdig samtale bli utfordret og støttet til selv å velge hvordan du skal forholde deg til det du bringer med til terapirommet. Du kan få hjelp til å sortere og til å få bedre oversikt, slik at du blir klar over både muligheter og begrensninger når du skal ta gode valg for deg selv og de rundt deg.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale

KONTAKT OSS

Våre terapeuter ønsker å være likeverdige samtalepartnere som skaper rom for utvikling og vekst. Det er din tid og dine muligheter. Du trenger ingen henvisning for å få time hos oss. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle