PARTERAPI

Det kreves en innsats fra begge for å skape et godt, varmt og kjærlig liv sammen.
FOKUS PÅ KOMMUNIKASJON

Parsamtaler / parterapi

Kjærligheten mellom dere er ikke alltid nok. Det kreves en innsats fra begge for å skape et godt, varmt og kjærlig liv sammen. I parsamtaler har vi fokus på kontakten mellom dere og hvordan dere kommuniserer. Vi kan hjelpe dere til å snakke sammen på måter så dere føler dere sett, hørt og respektert.

Når samlivet er kjørt fast kan hjelp fra en terapeut være løsningen hvis dere ønsker å unngå skilsmisse. Det krever vilje fra begges side og endre atferd. Ofte er det en part som ønsker å gå i parterapi, men vi har god erfaring på at begge får utbytte av samtalene. Vi er også opptatt av å ikke fordele skyld eller ansvar dersom vanskelige avgjørelser må tas. 

Ekspempel på tema i parsamtaler kan være:
  • Kommunikasjonsvansker
  • Samlivsbrudd
  • Sjalusi
  • Utroskap
  • Mine og dine barn  
Samtalerom med to stoler og en stol
PARTERAPI

CONNECT BEFORE REACT

Det å leve i et parforhold kan være krevende for mange mennesker. Vi kommuniserer ofte med så mye primære og sekundære følelser, og vi har med oss så mye fra den tilknytning som vi er vokst opp med. På Terapisenteret jobber vi med empatisk kommunikasjon, utvikling av annerkjennelse og samtidig utvikle mer av det som allerede fungerer godt. Terapeuten jobber med å skape en trygg ramme for at begge parter skal føle seg hørt og forstått.
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale

KONTAKT OSS

Våre terapeuter ønsker å være likeverdige samtalepartnere som skaper rom for utvikling og vekst. Det er din tid og dine muligheter. Du trenger ingen henvisning for å få time hos oss. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle